Ühed veidi kergema vaevaga valmivad trühvlid. Nende valmistamiseks ei ole vaja küll mingit täidist valmistada, mis peaks öö külmikus tahenema aga soovitatavalt võiks kirsse hoida ühe öö kirsilikööris küll. Soovi korral võib kirsilikööri asendada ükskõik millise muu likööriga või siis üldse kirsi asemel kasutada kuivatatud ploomi ja seda hoida rummis või brändis. Alkoholis hoidmine annab maitset ja muudab kuivatatud puuvilja pehmemaks.
20 trühvlit
20 kuivatatud kirssi
kirsilikööri
200 g martsipani
Kate:
piimašokolaad
paar kuivatatud kirssi
Pane kirsid kaussi ja vala üle likööriga, kata toidukilega ning jäta toatemperatuurile üheks ööks seisma. Järgmisel päeval jaga martsipan 20-ks tükiks. Mudi üks tükk sõrmede vahel lamedaks kettaks ning keera selle sisse kirss. Veereta kas kuulikeseks või anna mingi muu kuju. Kata kõik kirsid martsipaniga. Kasta šokolaadi ning kaunista kirsitükiga.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar