
Mass:
50 g vahukoort
250 g valget šokolaadi
50 g jõhvikalikööri
20 g kuivatatud jõhvikaid
Kate:
valget šokolaadi
kuivatatud jõhvikaid
Haki jõhvikad peenemaks. Kuumuta koor keemiseni ja sulata selles šokolaad. Lisa liköör ja jõhvikad, sega läbi ja jäta jahtuma. Jahtunud mass aseta külmikusse tahkuma (üleöö). Tahkunud massist veereta kuulid (15-20 g) ja kata sulatatud šokolaadiga (kahvli abil šokolaadi kastes) ning aseta küpsetuspaberie, kaunista kuivatatud jõhvikaga ja jäta tahkuma. Söömiseni säilita külmas.

Sellised heleroosad olid siis seest ;)
Ülimalt isuäratavad näevad välja :)
VastaKustutaPäris head on :P
VastaKustutaLahe, ma ei teadnudki et sul blogi on ;)