pühapäev, 24. november 2013

Fotodega torte

Karu ja plika on hetkel päris popiks läinud :) See juba päris mitmes sel teemal. Katteks roosaks toonitud suhkrumass ja sisuks kohupiimakreem marjadega. Kaal 3 kg ja mõõdud 30x30 cm.


Rohelise martsipaniga kaetud toorjuustu-valge šokolaadi ja vaarikatäidisega tort. Mõõdud 20x25 cm ja kaal 1,7 kg. Tort läks poistele, kes olid praktikat tegemas maleva raames Rõuges. Täpsemalt Rõuge alevi uue silla ehitusel. 


Siilid tordil seepärast, et nende maleva nimi oli nendega seotud :) Muu kaunistus vastavalt erialale.


Naturaalset värvi martsipaniga kaetud tordike teemal Monster High. Sisuks on kohupiimakreem marjadega. Kaalus 2,2 kg ja mõõdud 25x27 cm.


Suhkrumassist kattega toorjuustu-valge šokolaadi ja vaarikatäidisega tort. Kaal 3 kg ja mõõdud 30x30 cm. Kaunistused lillepastast ja suhkrumassist ja lisaks hõbedased suhkrupärlid.


2,9 kg ehk 30x30 cm toorjuustukreemi ja marjadega torti. Kaunistuseks šokolaadisigarid, kokteilikirsid, kirju šokolaadipuiste ja krõmpsuvad tumeda šokolaadi pärlid.


Katteks roheline martsipan ja kaalu 5,6 kg. Sisuks kohupiimakreem kompotikirssidega. Kaunistuseks viinamarjad, mis šokolaadiga kaunistatud, füüsalid, lillepastast õied ja lehed ning valgest šokolaadist sigarid.



Kohupiimakreem marjadega sisuks ja katteks valge suhkrumass. Banaanid tellija soovil ja need on suhkrumassist. Mõõdud 25x25 cm ja kaal 2,5 kg.


25x25 cm ja 2,7 kg. Kohupiima-marjatäidis ja suhkrumassist kate.


Sama sisu ja kate, mis eelneval. Kaunistuseks füüsalid ja šokolaadisigarid.


2 kilo kaaluv kohupiimakreemitort marjadega. Kaunistuseks maasikamaitseline šokolaadipuiste, krõbeda sisuga valge šokolaadi pärid, füüsalid, kokteilikirsid ja šokolaadisigarid. Mõõdud 25x27 cm.


Sisuks kohupiimakreem banaanide ja maasikatega, katteks suhkrumass ja kaal 3 kg (30x30 cm).


30x30 cm ja kaaluga 2,9 kg. Kohupiimakreemitort, millel täidises banaanid ja konservvirsikud. Kaunistuseks kirju šokolaadipuiste, füüsalid ja 1sokolaadivigurid.


33x47 cm ja kaal 6,4 kg. Teemaks Rongisõit ja kuna joonistusoskus on nagu ta on siis kasutasin prinditud pilte kaunistusena. Täiesti omamoodi tort sai. Ei mingit tänapäevast poppi Kassikest ega Hiirekesi või muud säärast. Katteks roheline martsipan ja sisuks 3 kihti biskviiti ja kaks kihti kohupiimakreemi marjadega.


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar