pühapäev, 15. september 2013

Pisemaid torte

ehk siis tordid, mis kaaluvad ühe kilo ringis.

Kilone kirsi-toorjuustu-šokolaaditort metsapähklist põhjadega. Kaunistuseks šokolaadisigarid, šokolaadi kastetud kokteilikirsid ja glasuurist nimeplaat.


See tort oli tegelikult pulmatordi sisu prooviks ja kaunistus ei olnud hetkel teemaks. Sisuks toorjuustu-valge šokolaadikreem vaarikatega ja 3 kihti biskviiti. Katteks naturaalset värvi martsipan. Pulmatort ise oli selline. Kaunistuseks lillepastast liblikad, kollased suhkrupärlid ja pael (ei ole söödav).


Veel üks pulmatordi proov ja taas sisu osas. Täidiseks 3 kihti biskviiti ja nende vahel toorjuustu-valge šokolaadikreem vaarikatega. Katteks suhkrumass. Pulmatort sai aga minikookidest koosnev, piilu siia.


1,3 kilo kaaluv ja 16 cm läbimõõduga suhkrumassiga kaetud tordike juubeliks. Sisuks 3 kihti biskviiti ja 2 kihti kohupiimakreemi maasikaega. Kaunistuseks lillepastast roos, lehekesed ja õied, mis on lilleteibi abil kokku pandud. Tordi küljel söödav pits.


Kilone tordike kohupiimakreemi ja marjadega, katteks suhkrumass. Pits on söödav, valmistatud spetsiaalse mati ja pulbri abil. Taas üks pulmatordi sisu proov.


Diameeter 16 cm ja kaal 1,3 kilo. Sisuks 3 biskviidikihti ja 2 kihti kohupiimakreemi maasikatega. Katteks suhkrumass, kaunistused lillepastast.


Tort, mis valmis mu vanaema soovil. Läks see siis mu onunaisele minu vanaemalt. Kaalus alla kilo, ca 750 g ja diameeter oli umbes 12 cm või midagi sellist. Sisuks sai 3 kihti biskviiti, toorjuustu-valge šokolaadi-apelsinikreem ja maasikad. Katteks on suhkrumass. Ümber tordi mitte söödav pael. Kaunistused traadi ja teibiga kokku pandud ja number on laotud suhkrupärlitest.


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar