kolmapäev, 12. juuni 2013

Tarretatud kooke-torte

Kirsi-halvaatort, millel põhjaks õhuke biskviit. Kreemi koostises kohupiimapasta, vahukoor, halvaa, želatiin. Katteks kompotikirsid ja želee. Kaunistuseks šokolaadisigarid ja füüsal. Diameeter 21 cm ja kaal 1,6 kg.


Kirsi-toorjuustu-šokolaaditort metsapähklipõhjadega. Sisuks 2 metsapähkli-tumeda šokolaadi põhja. Kahe põhja vahel kompotikirsid ja toorjuustukreem ning peal vaid kreem ilma kirssideta. Kreemi maitsestatud kirsilikööriga ja põhjasid ka sellega immutatud. Katteks riivitud tume šokolaad. Kaunistuseks šokolaadisigarid ja šokolaadi kastetud kokteilikirsid. Kaal 1,6 kg ja diameeter 21 cm.


Kohupiima-laimitort maasikatega, millel klassikaline küpsisepõhi heledatest küpsistest. Kaetud on riivitud valge šokolaadiga. Kaunistuseks laimikoor, šokolaadisigarid ja füüsal.


Diameeter 24 cm ja kaal 1,8 kg. See läks koduseks tarvitamiseks. Mõnus, kerge ja kreemine. Läheb kindlasti kordamisele värskete maasikatega.


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar