Mina kasutasin juba valmis purustatud ja röstitud maapähkleid aga kellel neid ei ole siis saate neid ka ise teha. Selleks "klobige" maapähkleid kergelt lihavasaraga läbi kilekoti ja siis röstige ettevaatlikult pannil. Võib kasutada ka mingeid muid pähkleid.
~ 20 trühvlit
75 g vahukoort
150 g tumedat šokolaadi
40 - ... g röstitud maapähklit
4 tl brändit
Kate:
tumedat šokolaadi
röstitud maapähkleid
Kuumuta koor keemiseni, eemalda tulelt. Sulata selles hakitud šokolaad, sega massi pähklid ja maitsesta brändiga. Lase massil jahtuda ning aseta külmikusse. Järgmisel päeval vormi soovitud kujuga trühvlid, kata šokolaadiga ning kaunista pähklipuruga.
Säilita jahedas!
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar