Ingverit lisa maitse järgi, siin on kirjas see kogus umbes mida mina kasutasin. Mulle väga vänge ingver ei maitse ja see kogus on selliste mahedamate jaoks.
75 g vahukoort
150 g piimašokolaadi
0,5-0,75 tl jahvatatud ingverit
2 tl brändit
Kate:
piimašokolaad
suhkrustatud ingveri tükke
Kuumuta koor keemiseni, eemalda tulelt ja sulata selles šokolaad. Maitsesta mass ingveri ja brändiga, lase jahtuda ning aseta külmikusse. Jäta üleöö külmikusse ja järgmisel päeval vooli soovitud kujuga trühvlid, pane mõneks tunniks veel külma. Sulata katteks mõeldud šokolaad ning kasta trühvlid ükshaaval, kahvli abil näiteks, šokolaadi ja kaunista suhkrustatud ingveri tükiga.
Säilita jahedas!
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar