esmaspäev, 30. jaanuar 2012

Marianne-piimašokolaaditrühvlid

Idee pärineb Toidutarest. Mina vähendasin koguseid ja kasutasin selle valmis kommipuru asemel päris komme :D

12-15 trühvlit

Mass:

25 g vahukoort
100 g piimašokolaadi
35 g Fazer Marianne piparmündikomme (8 kommi)
(1-2 spl piparmündilikööri)

Kate:

piimašokolaadi
Fazer Marianne piparmündikomme (1-2 kommi)

Massi valmistamiseks kuumuta koor keemiseni, eemalda tulelt ja vala sellesse šokolaaditükid. Sega kuni moodustub ühtlane mass. Purusta kommid (mina kasutasin selleks lihavasarat) ja vala puru massi hulka. Sega ja jäta jahtuma. Jahtunud mass aseta külmikusse ja hoia seal seni kuni saad vormida kuulikesi. Mina vormisin 10-12 g kaaluvad kuulikesed. Aseta taas külma ca 30 minutiks. Sulata katte jaoks šokolaad, kasta kuulid šokolaadi ja kaunista kommipuruga.
Säilita jahedas!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar