
Mass:
150 g mandlilaaste
200 g küpsisepuru (Selga klassikalisi)
3 spl Vana Tallinna likööri
100 g valget šokolaadi
50 g vahukoort
Katmiseks:
tumedat šokolaadi
piimašokolaadi
Rösti mandlilaastud ja purusta käte vahel peenemaks. Sega juurde küpsisepuru. Kuumuta koor ja sulata selles valge šokolaad, lisa hulka mandli-küpsisepuru ja maitsesta likööriga. Vormi massist kuulikesed (15-20 g). Sulata katte jaoks mõeldud tume šokolaad ja kasta kuulid, näiteks kahvli abil, šokolaadi ning aseta küpsetuspaberile tahenema. Kui need on tahenenud siis sulata piimašokolaad ja triibuta trühvlid üle. Võid kaunistada vastavalt oma soovile!

Kahjuks ma ei mäleta täpset trühvlite arvu, mis ma sellest kogusest sain, aga mu meelest oli see ikka üle 30-ne.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar