reede, 30. detsember 2011

Ferrero Rocher´s

Ragne blogis olen ma mitmeid kordi nende kommide otsa koperdanud ja sel aastal enne jõule jõudsin ma ka nii kaugele, et tegin need ära. Ja ma ei pea kahetsema, soovitan!

Mass:

100 g pähklimaitselisi vahvleid
100 g röstitud mandleid
200 g Nutellat (või muud pähkli-šokolaadikreemi)

Kate:

tume šokolaad

Haki vahvlid ja röstitud mandlid väikesteks tükkideks ning sega Nutellaga ühtlaseks massiks. Aseta umbes tunniks külmikusse ja seejärel vormi pallid (15-20 g) ja aseta taas külmikusse. Sulata katteks mõeldud tume šokolaad ja kasta pallid ükshaaval šokolaadi ning kaunista. Kui soovid kaunistada mandlilaastude või muu puistega siis tee seda kohe peale šokolaadi kastmist, hiljem võib šokolaad juba nii tahe olla, et puiste ei hakka enam kinni.

Minu omad näevad küll veidi teistsugused välja aga kaunistamise pool on ju igal ühel oma teha.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar