esmaspäev, 26. jaanuar 2015

Pulmatort nr. 58

Augusti teises pooles leidis astet Kertu ja Kuldari tähtis päev. Registreerimisele järgnes pidu Seedri puhketalus Võrumaal.

Tordi väljanägemise osas oli Kertu´l kindel soov olemas ja see tegi minu töö palju lihtsamaks. Sain harjutada royal icing´ut tordi pinnal, käsi ei jooksnud veel väga julgelt aga lõpuks sai asi siiski valmis. Roosid siis erinevates lillades toonides. Katteks on valge suhkrumass.



Tordil 3 korrust ja kogukaalu 11 kg. Iga korruse all on vaheplaat ja iga alumise korruse sees tugipulgad, mis toetavad ülemist korrust. Ümber iga korruse on suhkrumassist söödav "pael".
Kui välimusega läks asi lihtsalt siis sisu osas oli asi tiba keerulisem. Kuna ei suudetud välja valida ühte eelistust siis sai iga korrus omamoodi, kõik siiski heleda biskviidiga:
* alumine korrus - toorjuustu-valge šokolaadi-vahukoorekreem kirssidega;
* keskmine korrus - kohupiima-vahukoorekreem vaarikatega ja
* ülemine korrus - kohupiima-valge šokoladi-vahukoorekreem vaarikatega.
Minu esimene pulmatort, millel on igal korrusel oma täidis :D

Mõned fotod, mida jagas minuga noorpaar. Piltide autor on fantastiline Külli Land (Kylliland OÜ):



 

Fotoaparaadil ja fotoaparaadil on ikka meeletu vahe :)

Ja selle tordiga saigi minu suvine pulmahooaeg läbi. Olid vahvad tegemised, uued kohad ja käimised, nii juba minu torte tellinud paare kui ka täiesti uusi. Tagasiside oli kõikidelt positiivne ja loodan, et seda see ka päriselt oli. Tänan usalduse eest ja loodan, et kohtume ikka ja jälle - välja arvatud siis pulmatordi sooviga, kõikide muude tähtpäevade soovid on oodatud!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar