pühapäev, 25. jaanuar 2015

Pulmatort nr. 57

Üks natuke pisem tordike, 6,7 kg (telliti 6 kg aga sai natuke raskem), leidis tee Marlen´i ja Alo pulmapeo lauale Kanarbiku turismitallu Rõuges.
Pruudi kindel soov oli kohupiimakreem ja värsked maasikad seal sees. Katteks valge suhkrumass. 100 % kindel komponent oli ka roosa roos ja lõpuks lisandusid ka luiged. Kuna tordile sooviti ka nimesid, siis omavoliliselt lahendasin ma selle pisikese südamena, mida ääristab pärlikett. Tordi pinnale puistasin valgeid nonparelle ja see lisas minu arvates kogu tordi olemusele romantilise ja õrna noodi.


 
Ümber tordi on roosast suhkrumassist söödav "pael".

Ja lõpetuseks paar pilti fotograaf Kadi Kakku sulest:



 Õnne veelkord armsad noored!


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar