kolmapäev, 19. veebruar 2014

Pulmatort nr. 38

13-ndal veebruaril pidasid oma pulmapidu Tartus Helery ja Lauri.
Torti sooviti kohupiimakreemi ja vaarikatega, omalt poolt soovitasin lisaks ka musti sõstraid. Iga tort koosneb kolmest biskviidikihist ja iga kihi vahel kreem. Katteks on valge suhkrumass.

 
Tort sai kogukaaluga 5,5 kg. Tordid olid diameetritega 16, 20 ja 26 cm.
Kaunistuseks pidid kindlasti olema fuksiaroosad roosid. Lisaks tegin lehti ja rippuvaid valgete õitega oksi. Valgete lillede tolmukad on valitud sama tooni, mis roosidki.

 
 
 
 


 
Minu arvates sai armas tort ja efekti lisab kindlasti ka see romantiline valge tordialus. Ka noorpaar andis väga positiivse tagasiside ja selle üle on mul vaid suur hea meel.
 
Pikki abieluaastaid teile!
 
Järgmised fotod pärinevad noorpaarilt ja jäädvustanud on need Rosenvald Photography:
 



2 kommentaari:

  1. See oli nii ilus tort! Oleksin peaaegu nutma hakanud, kui lõikama pidi :( Jagada ka ei tahtnud teistega, kui aus olla! Ja maitse oli ka suurepärane! Ainult juba selle tordi pärast tasuks abielluda! :) :D

    VastaKustuta
  2. Tänan Sind toreda meenutuse eest ja mul on hea meel, et sain ka teie 1. pulma-aastapäeva tordi teha. Jätkuvat õnne teile!
    Sellel viimasel pildil on Sul jah selline nägu peas, et hakkad kohe-kohe nutma. Ma ise mõtlesin, et suurest õnnest ja ärevusest, tordi pärast poleks ilmaski uskunud :)

    VastaKustuta