kolmapäev, 6. november 2013

Erinevaid kreemitorte

Toorjuustu-karamellkreemiga tort, millel lisaks vahel hapukas moos. Külgedel vahvlipuru. Kaal 3,2 kg, mõõte ei mäleta. Kaunistuseks vahvlipuru, tumedasse šokolaadi kastetud kokteilikirsid, lisaks füüsalid ja šokolaaditorud.


Suvisest ajast üks 4 kilo kaaluv maasikatega kohupiimakreemitort. Vahekihti on puistatud Marianne piparmündikommi puru. Külgedel purustatud ja röstitud maapähkel.


Vanatäid juubelit sai perekeskis peetud ja selleks puhuks tegin tordi mustikate ja maasikatega. 


Toorjuustu-karamellkreemiga tort, millel vahel ka hapuka moosi kiht. Pilt joonistatud suhkrumassile ja siis tõstetud tordile. Külgedel maasikamaitselise šokolaadi puiste. Kaal 3,5 kg.


Toorjuustukreemiga tort, millel vahel marjad. Kaal 2,2 kg ja mõõdud 25x27 cm. Kaunistuseks kokteilikirsid, füüsalid ja šokolaad. Külgedel purustatud ja röstitud maapähklipuiste.


Kaal 2,6 kilo ja mõõdud 28x28 cm. Kohupiimakreemitort, millel vahel konservvirsikud, banaaniviilud ja vaarikad. Kaunistuseks suhkrupaberile prinditud pilt, viinamarjad, füüsalid ja šokolaadisigarid. Kreem on toonitud toiduvärviga.


3 kilone kohupiimakreemitort maasikate ja banaanidega. Mõõdud 31x33 cm. Kaunistuseks suhkrupaberile prinditud pilt, konservvirsikud, banaaniviilud, kokteilikirsid ja füüsalid ning želee. Külgedel šokolaadipuiste.


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar