reede, 18. oktoober 2013

Toorjuustukreemiga torte

Tordid, millel kreemiks toorjuustu-vahukoorekreem ja kaunistuseks kas marjad või puuviljad. Ka vahele on marju pandud.

Naabrimehele sünnipäevaks. Iga koogi puhul käib tal läbi sõna mustikas ja nii saigi mustikatega tort.Külgedel röstitud mandlilaastud, šokolaadilehvikud on glasuurist ehk siis glasuuršokolaad pritsitud šokolaadi mustrikilele. 


Ja teisele naabrimehele kaks torti, millel ka mustikad ja lisaks mõned maasikad. Kaunistuseks füüsalid ja šokolaaditorukesed. 


Sedapuhku kaunistuseks puuviljad - virsikukonservist virsikud, viinamarjad ja banaanid. Värviks kokteilikirsse ja šokolaaditorukesed.


Puuviljadega taas. Kasutatud kaunistusena beebiõunu. Kiri on šokolaadiga.


Üks pisut suurem tort, kaalus 5,2 kg. Sisuks on 3 kihti biskviiti ja kaks kihti toorjuustu-valge šokolaadikreemi vaarikatega, kaetud on toorjuustu-vahukoorekreemiga. Külgedel maasikamaitselise šokolaadi laastud ja krõmpsuvad tumeda šokolaadiga kaetud pärlid. Kaunistuseks šokolaadist lehvikud, šokolaaditorukesed, maasikad, kokteilikirsid, beebiõunad, füüsalid, astelpajumarjad, mustad sõstrad.


Lõpetuseks suhkrupaberile prinditud pildiga tort Monster High teemal. Kaal oli 2 kg. Kaunistuseks röstitud mandlilaastud, füüsalid, šokolaadist torukesed, suhkrupärlid ja nonparellid.


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar