esmaspäev, 4. juuni 2012

Suhkrulillede koolitus - kevadlilled

Kuidas mul küll sai ununeda nii oluline postitus nagu seda on kevadlillede koolitus. Aset leidis see juba tükk-tükk aega tagasi - 21.-22. aprill ja taas Tartus. Nii tore, et lõpuks kõik lahenes ja leiti ruum koolituse läbiviimiseks (tänud Marge). Koolituse läbiviija oli endiselt fantastiline Olga Danilova.

Mida siis sel korral õpiti? Kui eelmine suhkrulillede koolitus oli baaskoolitus, kus tehti kõike rahulikult, sest osalejad alles õppisid materjale, võtteid ja töövahendeid kasutama ja rakendama, siis see koolitus oli hoopis kiirema tempoga ja palju mahukam. Eelmise korra kolme erineva lille asemel tegime nüüd juba viit - forsüütia, krookus, maikelluke, freesia ja nartsiss.

Osalejate ühine forsüütiakimp

Kõige lihtsamateks (minu jaoks) osutusid forsüütia ja maikelluke, lilleteibiga mässamist on nende puhul küll rohkem. Nartsissi lehed ei tulnud eriti atraktiivsed, jäid sellised koledad, paksud ja robustsed.


Koolituse lõpuks sai taaskord väga ilusa kimbu kokku ja saadud teadmised tuleb aeg-ajalt ikka üle korrata ja meisterdada mõnele tordile midagi veidi erilisemat kui tavaliselt teen.


Järgmiseks tuleb siis ära käia suvelillede koolitusel (see juhtub loodetavasti sügisel juba).
Tänud veelkord Olgale ja toredale grupile ;)

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar