laupäev, 3. detsember 2016

Pulmatort nr. 91

Sellesse juuni pulma sai tehtud nii tort kui ka magusalauale pulgakoogid. Taas üks violetne pulm, selles annab aga tooni erksam roheline - väga vinge kooslus!

Tordi katteks lumivalge martsipan. Ümber korruste erkrohelisest martsipanist söödav pärlikett. Sisuks hele biskviit, toorjuustu-valge šokolaadikreem vaarikate ja mustsõstardega. Lilledeks pojeng koos lehtedega ja roos - ikka lillepastast ja ülesehituseks kasutatud lilletraati ja kokkupanemiseks lilleteipi.

 
Lisatud sai tordi pinnale mõned suhkrupärlid. Keskmisel korrusel on kasutatud royal icing´ut ja šabloonimustrit.
Tordi korrused olid läbimõõtudega 32, 25 ja 15 cm ning kõrgus korrusel 9 cm. Kokku sai tort 11 kg.
 
Mõned pildid fotograafilt Tõnis Anton, mida jagas minuga pruut:
 




Lõpetuseks ka pulgakoogid, mis said kaetud lillakaks toonitud šokolaadiga, kaunistatud valge šokolaadi triipude ja suhkrulillekesega.
Foto taas Tõnis Anton ja lauakujundus Krislyn Prants ehk Loomist Väärt Elamused:
 
 
Päikest teie päevadesse Eilike ja Priit!
 


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar