kolmapäev, 2. november 2016

Pulmatort nr. 89

Veronika ja Marek pidasid oma peo maha juuni alguses ja sellises vinges kohas nagu Uhtjärve Nõiariik. Minu jaoks oli sinna tordi viimine esmakordne ja võin julgelt nüüd öelda, et sealne personal on väga sõbralik ja abivalmis.

Tordi kujunduse osas sain ma ette näidispildi toonidest ja mõndadest detailidest. Otsisin tumesiniseid suhkrupärleid mööda Interneti taga aga ei leidnud sobivaid ja siis otsustasin, et veeretan need kuulikesed ise suhkrumassist ja kleebin ükshaaval tordile. Toonideks olid lumivalge ja tumesinine.

Fotod: Tiia Kruus

 
 
 
Tordi katteks lumivalge suhkrumass. Sisuks tumeda šokolaadiga põhjad, mille vahel toorjuustu-valge šokolaadikreem maasikate ja mustikatega. Roosid on lillepastast ja sisaldavad endas ka lilletraati. Ülemise ja alumise korruse ümber on kasutatud söödavat tordipitsi ning lisaks ka iga korruse ümber tumesinisest suhkrumassist söödavat pärliketti. Jäin ise tulemusega päris rahule - mõnusalt kuningliku välimusega tordike :)

 

Tordi korrused olid taaskord 10 cm kõrged, nagu korrustortidel ikka - see toob korruste efektsuse välja ning annab suurema võimaluse tordi küljedel erinevate kaunistuslahenduste kasutamiseks. Korruste läbimõõdud 32, 25 ja 15 cm ning 11 kilogrammi asemel 12 - ma ikka oskan puusse panna oma arvutustega :)

Ja minu tehtud klõps:


Olge hoitud!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar