teisipäev, 8. september 2015

Pulmatort nr. 67

Paar nädalat enne pulmapeo toimumist kirjutas mulle tibake meeleheitel pruut, et tort on tema viimase aja kõige suurem peavalu ja kas ma saan teda aidata? Mina abivalmi inimesena ikka jäin siis nõusse ja eks selle nõustumise põhjuseks oli ilmselt veidike ka see, et kaunistuseks sooviti midagi muud peale rooside :) Nimelt sain kallasid nikerdada. Ei saanud küll nii tõetruu tulemus kui oleksin ise tahtnud aga jäin suhteliselt rahule. Õnneks jäi seda ka Terje.

 
Tordi katteks valge suhkrumass, sisuks 3 kihti heledat biskviiti ja nende vahel toorjuustu-valge šokolaadikreem vaarikatega.

Kaunistus pidi olema pigem tagasihoidlik - need kellele on selline soov esitatud teavad kui raske on teha taolist torti. Liblikas ja pärlid olid soovituslikud elemendid lisaks kalladele.
Lahendasin siis asja nõnda nagu pildil näha. Kalladest kimp on eemaldatav ehk siis see sai eelnevalt kokku sätitud ja paelaga kokku seotud ja siis tordile asetatud. Kimbus olev karuhein ei ole söödav. Hea lihtne ära tõsta ja torti ka väga hea lahti lõigata, ei mingit noaga lillede vahelt nikerdamist. Liblikad tegin lillepastast ja pärlid on šokolaadist.

 
Kõike ilusat teile!


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar