teisipäev, 8. september 2015

Mõned šokolaaditordid

Šokolaaditortide põhjade küpsetamisel kasutan 72%-list šokolaadi, ei mingit kakaoga petmist! Sama šokolaadi kasutan ka ganache valmistamisel.

Sugulasele tegin tema noormehe juubeliks šokolaaditordi, millel täidiseks toorjuustu-kohvikreem värskete maasikatega. Tort on üle valatud ganache´ga, kaunistuseks maasikad, füüsalid, erinevad šokolaadikaunistused ja südamekujulised küpsised.


Sisuks toorjuustu-kohvikreem krõmpsude šokolaadikuulikestega.

 
Elukaaslasele töö juurde üks munapühade teemaline šokolaaditordike. Kaunistuseks söödav suhkrupilt, lillepastast lilled, lehed ja lepatriinud ning šokolaadivigurid. Sisuks toorjuustu-mango-passionikreem.

 
Püüan juurutada endale külge igaks laupäeva õhtuks koduseks maiustamiseks koogi küpsetamist. Mõnus on ju saunast tulla ja midagi head mekkida. Mõned korrad on see isegi õnnestunud. Siin siis šokolaaditort, millel sisuks toorjuustu-valge šokolaadi-passionikreem vaarikatega. Ühtlasi oli see mulle ka uue kreemi katsetuseks. Kaunistuseks ohtralt värskeid vaarikaid ja kultuurmustikaid.
 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar