teisipäev, 2. september 2014

Pulmatort nr. 43

Kirjutas mulle mu kursaõde Tartu KHK kondiitriõppe päevilt. Ja oh üllatust, soovis et ma teeksin pulmapeole tordi - tema pulmapeole! Kui aus olla siis võttis südame alt õõnsaks, sest me ikkagi õppisime koos ja mis siis et ta selle ala peal ei tööta ega sellega ei tegele, ikkagi tort teisele kondiitrile ja veel kursaõele.

Õnneks olid tal soovid paigas ja selle asjaga läks ladusalt. Ei olnud mingit meeletut piltide ja ideede jagamist, mis päris tihti igale tordile eelneb. Pole see tordi tegemine ja tellimine nii lihte asi ühti. Kahjuks on ikka selliseid inimesi veel ka, kes väiketegijalt nädal-kaks enne pulmapidu soovivad torte saada. Kahjuks ei saa selliseid soove enam täita, eriti veel arvestades seda, et pulmatortide tellimine käib ca pool aastat ette. Eriti keeruline on see n.ö hooajal, mis on maist augusti keskpaigani.

Aga mitte sellest ei pidanud see postitus olema. Selle sisuks on Kaidi ja Ruudi tort. Kindel soov sisu osas oli kohupiimakreem laimi ja maasikatega, mida katab valge martsipan. Ka lillede osas oli nägemus paigas - roosa roos! Sellel suvel väga popp pulmalill. Tort kaalus tiba üle 6 kg.


 
Pidu toimus minu jaoks täiesti tundamatus kohas - Kopra talus (Põlvamaal). Tundus selline mõnus ja rahulik kohakene, kus pidada maha pidu väiksema seltskonnaga.
 
Õnne teile veelkord Kaidi ja Ruudi ning päikest päevadesse!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar