esmaspäev, 6. jaanuar 2014

Mandlisüdamega kookostrühvlid

Sellest kogusest saab 20 trühvlit.
 
Trühvlimass:
 
100 g toorjuustu (toasooja)
200 g valget šokolaadi
50 g kookoshelbeid
20 kooritud mandlit
 
Kate:
 
röstitud kookoshelbeid
 
Rösti mandlid pannil. Sulata šokolaad ja sega see toasooja toorjuustuga (külmkapikülma toorjuustuga segades läheb tükki), lisa kookoshelbed. Jaga mass kahekümneks palliks, suru iga palli keskele röstitud mandel. Veereta palle röstitud kookoshelvestes.
Serveerimiseks aseta paberist trühvlivormidesse ja hoia kuni serveerimiseni jahedas.
 
 
Kookoshelbed võib ka röstimata jätta, mulle aga meeldib selline välimus rohkem - veidi värvikam!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar