Tasub proovida ja julgen soovitada just neile kellele meeldivad tõeliselt magusad asjad.
Antud kogusest saab ligikaudu 40 kommi. Muidugi on kogus taaskord sõltuvuses suurusest, milliseks need lõikad.
70 g suhkrut
20 g Amaretto likööri
70 g glükoossiirupit
110 g võid
110 g võid
140 g tumedat šokolaadi (varu rohkem)
125 g piimašokolaadi
270 g martsipani
Kuumuta koor, suhkur ja glükoossiirup 80 kraadini. Tõsta tulelt ja lisa juurde või ja piimašokolaad ning sulata ja sega mass ühtlaseks. Lõpuks lisa ka liköör.
Rulli martsipan 5 mm paksuseks ja aseta küpsetuspaberiga vooderdatud plaadile (hea oleks kui servad vastu hoiaks). Kergelt vahtu hõõrutud šokolaadimass kallata martsipanile ja siluda. Hoia üleöö külmikus, et mass saaks hanguda - muidu ei saa lõigata.
Järgmisel päeval lõika soovikohasteks tükkideks ja kata tumeda šokolaadiga. Kaunista vastavalt tujule ja soovidele.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar