kolmapäev, 7. oktoober 2015

Pulmatort nr. 70

Nüüd kui noorpaarid hakkavad riburadapidi oma peol toimetanud fotograafidelt pilte kätte saama saan ka mina uusi postitusi teha.
Kristine ja Andre tordi puhul oligi postituse tegemine just selle kogu komplektist tehtud foto taga kinni. Ei ole ju kunagi aega sättida kõiki koogikesi alusele ja siis pilte klõpsida.

Minu õnneks sattus mulle noorpaar, kes armastab mustsõstart ja sain teha ühe teistmoodi täidise tortide vahele.
Täpsemalt oli sooviks siis minikookidest koosnev komplekt ja üks suurem, mille noorpaar sai pidulikult lahti lõigata. Komplektis 60 koogikest - 30 koogikest toorjuustu-vahukoore-mustsõstrapüree ja mustade sõstardega ning 30 koogikest toorjuustu-valge šokolaadikreemi, maasika ja laimiga. Katteks naturaalvalge martsipan.


 
Värvitoonid on siis pruudikimbu lillede järgi. Kimbus pidid olema pisikesed punased ja valged roosid.

Mõned fotod peol toimetanud fotograafilt - Maris Stanley Photography:


 
Tänud usalduse eest ja tänud ka Setomaa turismitalule, kes võimaldasid külmiku kasutamist. Kahjuks on tihti nii, et populaarsetel peopaikadel ei ole võimalust tordi hoiustamiseks ja see teeb pahatihti isegi tigedaks. Siinkohal panekski tuleviku mõttes suuremate tortide soovijatele südamele, et uuriksite ka külmiku olemasolu ja kasutamise võimalust - alati ei ole võimalik torti öösel kohale sõidutada!
 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar