laupäev, 29. august 2015

Pulmatort nr. 65

Krislyn ja Indrek - taas üks ülimalt meeldiv paar. Krislyniga möllasime päris-päris pikalt proovitordiga ja lõpuks sai mini küpsisetordikestest üks kandiliste korrustega suur tort, mis oli algsest ideest ikka väga-väga kaugel. Tulemus sai aga väga kaunis ja kuuldavasti oli ka maitsenud hästi!
 
Tordi katteks oli ivory-tooni suhkrumass. Iga korruse sisuks oli 3 kihti šokolaadibiskviiti (ikka ehtsa tumeda šokolaadiga) ja üks kiht oli tumeda šokolaadi-vahukoorekreem vaarikatega ja teine oli toorjuustu-valge šokolaadikreem vaarikatega. Üks šokohooliku unelm, ekole?
 
Minu tehtud fotol on näha ka tordi sädelev pind. Mustrid külgedel on tehtud spetsiaalseid silikoonvorme kasutades. Pärlid lisavad romantilisust.


Paar fotot pulmas toimetanud fotograafilt Tõnis Anton´ilt:

 
Tordi kaunistuseks plaanisime alguses tumelillasid lillepastast söödavaid tulpe aga lõpuks leidis pruut, et kasutaks kunstlilli, sest need suhkrulilled jääks ka ju nagunii seisma. Päris lahe sai kui aus olla. Lilled sättis peokohas tordile Melandia Dream Gala neiu.

Selles pulmas oli ka Eestis üha populaarsust koguv candy bar ehk siis maiustuste-suupistete-joogilaud külalistele koheselt peale registreerimist mekkimiseks (või midagi sellist). Mina tegin siis sinna šokolaaditükkidega šokolaadimuffineid lillaka toorjuustukreemiga ja küpsiseid, millel royal icinguga kaunistus. Fotod: Diana Ruitlane Rüütli:

 
 

Tänud imeilusate fotode eest ja kestvat ja päikselist õnne noorpaarile!


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar