esmaspäev, 3. juuni 2013

Emadepäev 2013

Olen sel aastal kuidagi väga laisk postitusi õigel ajal tegema. Ei teagi milles asi on, kuidagi jooksmist ja tegemist nii palju, et ei teagi kohe. Samas jälle väga ei tee ka midagi aga kogu aeg teen ka :) Võta siis kinni. Igatahes on siin siis nüüd selle aasta emadepäeva tordid. Palju ma neid ei teinud sel aastal ja vabandan väga nende ees, kellele ära ütlesin aga olin hõivatud lisaks ka pulmatordiga. Õnneks on mul vahetevahel Liisi, kes on üks nobenäpust inglike ja lendas mulle appi!

Alustuseks pisike ühe kilone rohelisest martsipanist kattega ja toorjuustu-valge šokolaadikreemi ja maasikatega tort, mis läks naabritüdrukute poolt nende emale.


Naturaalset värvi martsipaniga kaetud tort. Sisuks kolm kihti kakaobiskviiti, mille vahel toorjuustu-valge šokolaadikreem kompotikirssidega. Kaal 2,4 kg ja läbimõõt 24 cm.


Valge suhkrumassiga kaetud tort, millel sisuks kolm kihti õhukest biskviiti ja kiht kirsimoosi ja kiht kohupiimakreemi. Tekst tellija soovil. Kaunistused lillepastast, tordi serv "näpistatud". Kaal 2,3 kg ja mõõdud umbes 25x28 cm.


Rohelisest martsipanist kate ja toorjuustu-valge šokolaadikreem ja vaarikad sisuks. Kaal 2 kilo ja mõõdud umbes 25x28 cm. Tädilapsed üllatasid sellega oma kallist ema.


Toorjuustu-karamellkreemi ja pohlamoosiga tordike, millel kaalu 0,9 kg. Kaunistuseks viinamarjad, beebiõunad ja želee ning šokolaadisigarid. Tordi külg kaetud röstitud maapähklipuruga. Diameeter 16 cm.


Katteks valge suhkrumass, sisuks 3 kihti kakaobiskviiti, mille vahel toorjuustu-tumeda šokolaadikreem kompotikirssidega. Kaal 1,4 kg ja diameeter 20 cm. Tort läks mu elukaaslase emale.


See tort oli minu emale. Diameeter 16 cm aga kaalu ei tea. Sisuks ka 3 kakaobiskviiti ja toorjuustu-tumeda šokolaadikreem kompotikirssidega. 


Lõpetuseks aga tort Võrumaa Aasta emale. Katteks on roheka varjundiga suhkrumass ja sisuks 3 kihti biskviiti ja nende vahel toorjuustu-valge šokolaadikreem vaarikatega. Kaal 2 kg ja läbimõõt 24 cm. Roosid on martsipanist, muu kaunistus suhkrumassi-lillepasta segust.


Lisaks Võrumaa Aata ema tordile tellis Võru Maavalitus kaks kilost torti neile kahele pisikesele tüdrukule, kellele anti samal päeval hõbelusikad.


Ja ongi kõik emadepäevaga sel aastal. Loodan, et oli ilus päev ja kõik emad said meeles peetud!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar