pühapäev, 26. mai 2013

Pulmatort nr. 15

Selle aasta teine pulmatort. Rändas peole, mis toimus Koke külalistemajas, eile ehk 25. mail. Pruudi soov olid heleroosad roosid ja piibelehed. Katteks on naturaalset värvi martsipan. Sisuks on 4 kihti biskviiti ja 3 kihti kohupiimakreemi marjadega (mustad ja punased sõstrad, vaarikad, maasikad, mustikad). Tordi kaal 7,5 kilogrammi ehk 50-le inimesele.


Kahe järgneva foto autoriks on fotograaf ja kirjanik Grethe Rõõm, kelle tegemisi saab vaadata mugul.ee. Tänan sind fantastiliste fotode eest!


Tort koosneb siis kolmest eraldi tordist, mis olid läbimõõtudega 31, 21 ja 13 cm ning iga tort oli kõrgusega 7 cm.


Tordi kaunistused on tehtud lillepastast, kasutatud lilletraati ja lilleteipi. Roheline "köis" on suhkrumassist. Tort on läbinisti tort. Iga koogi all on tugevast papist alus ja iga eelmise koogi sisse on torgatud puidust pulgad, et järgmist kihti toetada. 
Lisaks pulmatordile sooviti ka oksjonile panemiseks torti. Selle panin kenasse roosidega karpi. Kuulsin, et tort jäi oksjonile panemata, sest ununes. Noorpaar maiustas sellega ise hommikul. 


2 kommentaari:

  1. Kuigi juba kaks nädalat on meie ilusast päevast möödas, tundub kõik justkui eile ja vaadates neid fotosid, hakkab suu vett jooksma...Aitäh sulle Kairi! Õnnelikud Berit ja Argo

    VastaKustuta
  2. Berit, mul on nii hea meel, et sain teie elu tähtsat päeva kaunistada ja selle maitsvaks muuta. Soovin teile kõike ilusat ja päikest ja rõõmu ja õnne!

    VastaKustuta