pühapäev, 10. märts 2013

Suhkrumassist kattega torte

Mõned suhkrumassiga kaetud tordid siis.
Sooviti lillakal põhjal torti, püüdsin seda ka teha. Poolele kattele on silikoonmatiga muster tehtud. Kaunistused lillepastast ja suhkrumassist. Kiri ja number on valge värvi ja pintsliga joonistatud.  Tort sai kaaluga 2,1 kilogrammi ja sisuks oli kohupiimakreem marjadega.


Valge suhkrumassiga kaetud kohupiima-marjatäidisega tort. Kaal 1,5 kilo ja mõõdud 20x25 cm. Tordi servad "näpistatud", et oleks veidi pidulikum ja ümmarguse sünnipäeva hõngu juures.


Ühe meesterahva juubeliks, sooviks oli lihtne tort. Sisuks toorjuustu-valge šokolaadikreem vaarikatega, mis oli kolme õhukese biskviidikihi vahel. Kaal oli 5 kilogrammi, mõõte ei mäletagi enam.


Minu esimene katsetus Pipiga. Pärdikule oleks pidanud ka vesti selga ikka tegema, siis oleks olnud vähe tõetruum. Kujud suhkrumassist. Tort siis kolme õhukese biskviidikihiga, millest alumiste vahel keedukreem mustikatega ja pealmiste vahel kohupiimakreem. Kaal oli 2,2 kilo ja mõõdud 25x28 cm.


Miki on prinditud pilt suhkrupaberil, õhupallid on joonistatud otse tordile toiduvärvidega ja liblikad on lillepastast. Kaal 2 kilo. Koosnes kolmest õhukesest biskviidist, mille vahel kirsimoos ja pealmiste biskviitide vahel kohupiimakreem.


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar