teisipäev, 12. märts 2013

Kreemitordid

Üks pisikene kohupiimakreemiga tort, mis diameetriga 21 cm. Kaalu ma ei tea, sest unustasin kaaluda (aga üle kilo oli see kindlasti). Kaunistus pidi olema kevadine ja siis ma sinna piibelehed ja nartsissid tegingi. 


Selle karamelli-toorjuustukreemise tordiga, millel külgedel ja peal röstitud maapähklid, läksime mu elukaaslase venna juubelile. Alumiste kihtide vahel on pohla-õunamoos.

 

Kaunistuseks lillepastast sinine roosiõis (valmistamisel kasutatud ka traati ja teipi taaskord). Number tumedast šokolaadist.


Mõõdud 31x34 cm ja kaal oli 2,7 kilo. Katteks ja täidiseks toorjuustu-vahukoorekreem, täidises ka kompotikirsid. Küljed ja pildi ääred on kaetud roosast šokolaadist "rullikestega". Pilt on suhkrupaberile prinditud. Kaunistuseks šokolaadisigarid, valgesse šokolaadi kastetud kokteilikirsid ja lillepastast liblikad.


Põhjad läbimõõduga 16 cm. Kolm kihti biskviiti, mille vahel toorjuustu-vahukoorekreem kompotikirssidega, peal ja külgedel sama kreem. Kaunistuseks šokolaadist kiri, šokolaadisigarid, kokteilikirsid ja suhkrupärlid. Kaalus 1 kilo.


Lõpetuseks üks 4 kilone toorjuustu-vahukoorekreemiga tort, millel vahel lisaks ka banaaniviilud. Külgedel roosad šokolaadirullid. Koer on joonistatud paar päeva varem suhkrumassile, lastud kuivada ja enne kreemile tõstmist võikreemiga alt kokku määritud. Kaunistuseks šokolaadisigarid, füüsalid, suhkrupärlid ja šokolaadi dekoorkilele "joonistatud" lilled.


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar