pühapäev, 11. märts 2012

Šokolaadi-mustsõstratort

Õde rääkis mulle ühest heast koogist, mida ta elukaaslase õde oli valmistanud. Uudishimu oli mul suur ja nii ma siis uurisin välja mis koogist jutt oli. Retsept on pärit blogist Siit nurgast ja sealt nurgast.
Kuna mulle mustsõstar meeldib, siis asusin kohe hooga seda tegema. Kahjuks ma pettusin selles tordis, sest ootasin rohkem mustsõstra domineerimist kui šokolaadi oma.
Põhjad küpsetasin ma ikka munast ja jahust ise, ei hakanud ekstra Erika tordipulbrit ostma selleks. Põhjasid immutasin mustsõstralikööriga (ikka oli mustsõstra maitset lõpptulemis liiga vähe).

Plaanin seda torti teha veel korra aga siis on kavas mõningad muudatused, et ehk saab mustsõstart rohkem esile tõsta!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar