reede, 30. detsember 2011

Toorjuustu-šokolaadikreemiga tort

Pulma-aastapäevaks soovitud tordi puhuks anti vabad käed ja lubati midagi uut proovida. Korra olin selle koosluse ikka läbi teinud enne kui kellelegi teisele seda tegema hakkasin. Mulle maitses ja seepärast riskisin ka kellelegi teisele teha! Kuuldavasti maitses ka sööjatele!



Tort sai 1,2 kg. Kreem on toorjuust, vahukoor ja tume šokolaad ning veidi suhkrut. Koosneb kahest kihist biskviidist, mille vahel siis kreem ja lähenevate jõulude puhul poetasin sinna ka peoga pohli (sobivad sinna väga hästi). Kaunistus on lihtne, martsipanist roosid, valgest šokolaadist lehvikud, röstitud kakaotuumad ja valgest šokolaadist pärlid.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar