reede, 31. august 2018

Pulmatort nr. 141

9. september 2017 oli ülimalt populaarne. Minul valmis sel päeval lausa 3 pulmatorti/tordikomplekti. Soovijaid oli veelgi aga õnneks või kahjuks üksi toimetades lihtsalt rohkem ei suuda ja said küsijad mujale suunatud. 

Tortide põhjadeks on sacher, mis on siis lahti kirjutatuna tume tordipõhi kakao ja pähklitega, selline mõnus ja õhuline. Tumeda šokolaadiga põhi, mida ma ka kasutan oma tortidel, on seevastu tummine ja tihkem - tõsistele šokolaadisõpradele aga sacher on selline leebem variant. Et küsige julgelt!
Sisuks on pistaatsiakrõbedik, toorjuustu-valge šokolaadikreem banaani, mustikate ja vaarikatega. Torte katab toorjuustu-valge šokolaadikreem. 
Komplektis olid tordid diameetritega 15, 20, 25, 28 ja 30 cm. 


Kaunistuseks on pihlakakobarad (kuna need olid ka peokoha dekoratsioonideks ja pulma läbivaks elemendiks), punasesõstrakobarad, põldmarjad, punased ja rohelised viinamarjad, kultuurmustikad.


Lisaks tordile rändasid Vidrikese puhkemajas toimunud pulmapeole ka rummikoogikesed, millel kaunistuseks pihlamari ja valge šokolaad ning valik küpsiseid - kaneeliküpsis, kamalaast, sidruniküpsis ja soolastest lehe-juustu ning lehe-juustu-ürdi.


Päikest ja armastust teile!


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar