reede, 7. aprill 2017

Pulmatort nr. 101

Selle tordiga jäävad mulle omad mälestused ja mõnele inimesele veel :) Tore, et kõik lõppes õnnelikult ja tänan siin ka veel Randot (küll ta teab mille eest).
 
Aga tort siis. Sisuks hele biskviit ning kohupiima-vahukoorekreem tibaksese valge šokolaadi ja värskete maasikate. Katab torti elevandiluu tooni suhkrumass. Satsid on lumivalgest suhkrumassist ja kõik kleebitud ükshaaval tordi külge. Hiljem said satside servad üle käidud peenikese pintsliga, et sinna kullavärvi kanda.
Kaunistuseks on lillepastast hortensiakobarad koos lehtedega.
 
Korruste läbimõõdud 20, 25 ja 30 cm ning kaal ilma satsideta oli 12,5 kg ja koos satsidega ligikaudu 14 kilogrammi.
 
Foto: Rene Riisalu:

 
Peokohaks oli fantastiline Mooste Viinaköök.
 
Kahjuks sellest tordist rohkem pilte väga pole.


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar