neljapäev, 4. veebruar 2016

Pulmatort nr. 80

Triinu ja Ranner ning mootorrattad. Alguses oli plaan kasutada selle paari suurt armastust mootorrataste vastu ka tordil aga lõpuks jäi paar siiski klassikalisema lahenduse juurde.

Ka see paar oli tubli ja võttis varakult ühendust. saime teha kaks proovitorti ja leida neile meelepäraseima koosluse. Esimese proovitordi tegime maasika ja laimiga aga kuna neile ikka laimi maitse peale ei läinud sai sisuks lõpuks toorjuustu-valge šokolaadikreem mustade sõstarde ja vaarikatega, millel kõrval klassikaline hele biskviit.

 
Pulmavärvid olid kollane ja valge. Pruut mõtles, et võiks vaid kollased roosid olla tordil aga leidsin, et valged sobivad nende kõrvale imehästi. Lisaks on kasutatud ka mittesöödavat valget karuheina. Tordi pinnal mõned üksikud valged suhkrupärlid ja nonparellid. Pärlikett ümber korruste on suhkrumassist. Tordi katteks lumivalge suhkrumass.
Kogukaal sai 19 kg asemel mõni kilo rohkem. Veidike alumisest korrusest oli ka seetõttu, et ma kaaluga üle panin, järgi jäänud aga järgmisel hommikul kohvilauas oli see väga hästi kaubaks läinud. 

Fotod, mille autoriks imeline Tõnis Anton:



 
Peopaik oli taaskord fantastiline Seedri Puhketalu Rõuge vallas.

Uute kohtumisteni ja kõike kõige paremat ja ilusamat teile!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar