pühapäev, 17. märts 2013

Naistepäev 2013

Šokolaadi-banaani tordikesed läbimõõduga 8 cm ja kaaluga keskeltläbi 160 g. Need said meisterdatud spetsiaalselt elukaaslasele, kes viis need oma naissoost töökaaslastele lille asemel. Sildid lastud samuti spetsiaalselt neile tordikestele teha. 


Kirsi-toorjuustu-šokolaaditordid metsapähklijahust põhjadega. Karpides olevad olid 0,85 kg ja ilma karbita 1,6 kilo. Kaunistsueks kokteilikirsid, mis kastetud tumedasse šokolaadi ning šokolaadisigarid, ühel tordil lisaks ka rohelised suhkrupärlid.


Katteks kollast värvi suhkrumass, sisuks kolm kihti biskviiti ja kaks kihti toorjuustu-valge šokolaadikreemi vaarikatega. Diameeter 16 cm ja kaal 1 kilo. Kaunistuseks suhkrumassist ja lillepastast lillekesed. Tordi serv on "näpistatud".


Rohekat tooni suhkrumassiga kaetud kohupiima-marjatäidisega tort. Ka siis kolm kihti biskviiti ja kaks kreemi. Diameeter 21 cm ja kaal 1,5 kg. Tekst on joonistatud pintsliga. Lilled suhkrumassist ja lillepastast. Pael on mittesöödav. 


Täidiseks toorjuustu-valge šokolaadikreem vaarikatega, kolm kihti biskviiti ja kaks kreemi. Diameeter 16 cm ja kaal 1 kilo. Kaunistuseks lillepastast lilleõis ja lehed ning valged suhkrupärlid. Serv taas "näpistatud".


Diameeter 16 cm ja kaal 1,1 kilo. Sisuks toorjuustu-valge šokolaadikreem maasikatega. Peal kreemikiht. Külgedel valge šokolaad, millele muster dekoorkilega tehtud. Kaunistuseks lillepastast roosikimp.


Lõpetuseks üks suurem naistepäeva tort. Kaalu sai 9,6 kilo, mõõte ei tule hetkel meelde. Katteks on suhkrumass, millel veidike rohekat tooni sees. Sisuks kohupiimakreem marjadega. Kaunistuseks sooviti ühte punast roosi, sellist teksti nagu tordil näha ja hüüumärk pidi olema vahuneinipudel. Ornamendid on tehtud šabloonide abil ja võikreemiga, liblikad on lillepastast. Roos on siis ka lillepastast ja kokku pandud lilletraadi ja -teibi abil. Pael on mittesöödav, samamoodi ka tordi ümber olev pael. Tordi servad on taas "näpistatud".



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar