neljapäev, 19. juuli 2012

Pulmatort nr. 5

Esitlen oma selle suve kolmandat pulmatorti, mis valmis taas koostöös haldjast sõbrannaga, kes abistas kokkupanekul ja välimuse andmisel. Meil on juba päris oma pulmatordiduo! Miks mitte teha koos, kui koostöö klapib ja juttu jätkub ning jätkuvalt - kaks pead on ikka kaks pead ja lisa silmapaar kulub alati ära!


Nüüd siis tordist ka. Pulm ja pidu toimusid maal ja seega sooviti ka maalähedast torti, vähese kaunistuse ent pulmaliku välimusega. Püüdsin seda anda karikakarde ja n.ö rukkililledega. Kuna järjest rohkem kogub ka Eestis populaarsust paelte kasutamine tortide kaunistamisel (muidugi ka igasuguste sitside ja satside kasutamine) siis otsustasin ka selle ära proovida. Mis sobiks selleks paremini kui paberist pael, mis on selline hele ja meenutab natuke kuivanud heina või kuidas kellelegi!


Sisuks on kolm kihti heledat biskviiti, mille vahel kohupiimakreem ja maasikad, kaetud naturaalset värvi martsipaniga. Kogu tort kaalus 12 kg ja koosnes seitsmest tordist.


Ja lõpetuseks foto, mille saatis mulle vastne abielunaine! Pildilt tundub tort läikiv ja ma nüüd ei teagi, kas selle põhjustas liigne rõskus keldris, kus tort peopaigas lauale viimist ootas või sai tibakese vihma, sest see päev oli päris vihmane Haanjamaal.


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar