pühapäev, 8. aprill 2012

Muffinid valge šokolaadiga

Suussulavad ja "niisked" muffinid, mille originaalretsepti leiab taas raamatust "Koolibri koogiraamat".

12 tk

2 muna
200 g suhkrut
140 g nisujahu
40 g kakaod
1 tl küpsetuspulbrit
1 tl vanillisuhkrut
150 g piima
150 g võid
100-150 g valget šokolaadi

Sulata või. Sõelu kuivained omavahel ühte kaussi kokku. Vahusta munad suhkruga kohevaks heledaks vahuks. Lisa kuivainesegu ja piima vaheldumisi munavahu hulka, seda pidevalt segades (mikseriga aeglasel kiirusel või vispliga käsitsi). Lisa segamist jätkates ka sulatatud või ning kõige lõpuks hakitud šokolaad.
Jaga taigen võrdselt muffinipanni pesadesse (vooderda paberist vormiga või määri rasvainega) ja küpseta 175 kraadi juures umbes 20 minutit, küpsust proovi tikuga. Ära üle küpseta, sest siis võivad need kuivaks muutuda.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar