pühapäev, 3. november 2013

Lilledega torte

2 kilo kaaluv kohupiima-marjatäidise ja suhkrumassist kattega tordike juubeliks. Roosid martsipanist, muud kaunistuse lillepasta-suhkrumassi segust, lisaks valgest šokolaadist torud ja suhkrupärlid.


N.ö kaks ühes tort - isa ja tütre sünnipäevadeks. Katteks suhkrumass, sisuks kaks biskviiti ja nende vahel toorjuustu-valge šokolaadikreem maasikate ja laimiga. Mõõdud 31x33 cm ja kaal 3,1 kg.
Tordi äär on näpistatud spetsiaalse laineriga. Kaunistused lillepasta ja suhkrumassi segust.


2,5 kg ja mõõdud 27x27 cm. Tort läks Ööbikuoru Villas toimunud peole.Katteks on martsipani ja suhkrumassi segu. Täidiseks toorjuustu-valge šokolaadikreem vaarikatega.


3,4 kg ja mõõdud 31x33 cm. Katteks suhkrumass. Tort läks naabrineiule sünnipäevaks, kes soovis roosades toonides ja lipsukestega torti. Sisuks 2 biskviiti ja täidiseks toorjuustu-valge šokolaadikreem vaarikatega. Tordi äär näpistatud laineriga.


Toorjuustu-valge šokolaadikreemi ja vaarikatega tort, millel katteks martsipan. Mõõdud 31x33 cm ja kaal 2,6 kg. 


Läbimõõt 24 cm ja kaal 2 kilo. Katteks suhkrumass ja sisuks 3-biskviidikihti ja kaks kihti toorjuustu-valge šokolaadikreemi vaarikatega. 


Lilled lähemalt.


Suhkrumassiga kaetud 3,1 kg kaaluv toorjuustu-valge šokolaadikreemi ja vaarikatega tort. Kaunistuse soov oli tellijalt ette antud.


Taas tort Ööbikuoru Villas toimunud peole. Kaalus 2,6 kilo ja mõõdud olid 27x27 cm. Katteks on punane martsipan. Sisuks kohupiimakreem maasikate ja mustade sõstardega.


Suhkrumassiga kaetud toorjuustu-valge šokolaadikreemi maasikate ja laimiga tort, millel kaalu 2 kilo. Tordi servad taas näpistatud.


Kohupiima-marjatäidisega ja suhkrumassist kattega tort. Kaalus 2 kilo ja mõõdud ca 25x28 cm.


Naturaalset värvi martsipaniga kaetud kohupiima-marjatäidisega tort. Mõõdud 27x27 cm ja kaal 2,6 kilo. 


Martsipaniga kaetud tort, millel sisuks 3 kihti biskviiti ja kaks kihti toorjuustu-valge šokolaadikreemi vaarikatega. Kaalus 2 kilo ja oli diameetriga 23 cm.


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar