pühapäev, 3. november 2013

Pulmatort nr. 28

10. augustil korraldasid pulmapeo Kati ja Marko. Pidu toimus Võrumaal Hämsa kõrtsis.
Pruut teadis, mida ta soovib ja see on ainult plussiks. Selle tordiga oli tegemist omajagu. Tulemuseks oli hoopis teistmoodi tort kui enamasti soovitakse - ei mingit klassikalist valget.

Foto noorpaarilt:


Sisuks sooviti kindlasti murakaid, nii saigi toorjuustu-valge šokolaadikreemiga kombineeritud murakad ja murakamoosi. Tort sai 10 kilo. Korrused diameetritega 16, 24 ja 32 cm. Koosnes kolmest üksteise otsa laotud koogist, millel sisuks 4 kihti biskviiti ja 3 kihti kreemi. Iga kiht on toestatud eelmise sisse (puidust tugipulkadega). Lilled tordil pidid olema orhideed, jälle midagi muud kui roosid ja olin rõõmuga nõus katsetama. Katteks martsipan, mis pidi olema kergelt karamellikarva. 


Neil noortel on oma slogan ja selle kasutamine tordil oli nende idee. Tekst on vanas inglise kirjas ja selle manamine tordile oli üks päris suur pähkel. Torkisin nõelaga täpid ette, sest heledat toidumarkerit mul ei olnud ja seega jäi teksti kopeerimine ära. Siis tegin selle täpitatud asja kõik royal icing´uga üle, mis oli ka päris pikk töö. Ülemise tordi küljel siis " K& M" ning keskmisel " Just love no lies".


Sel päeval oli mul tegemisel 3 pulmatorti, mis said teoks tänu kallile sõbrannale, kes tõttas mulle appi neid katma ja kaunistama. Olime terve pika päeva rakkes ja valmis me saime ja kohale toimetaud said need ka. Tänud sulle Liisi!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar