
Põhi:
200 g võid
100 g suhkrut
1 muna
180 g nisujahu
1 tl küpsetuspulbrit
Täidis:
450 g kohupiima (Nopri lahja talukohupiim)
250 g hapukoort
110 g suhkrut
3 muna
Kate:
~ 600 g puhastatud rabarberit
2 tl kaneeli
4 tl suhkrut
Vahusta või suhkruga, lisa muna. Sõelu võivahu hulka jahu-küpsetuspulbisegu ning sega taigen ühtlaseks. Vooderda sellega 27x32 cm vormi põhi.
Täidise jaoks sega omavahel kohupiim, hapukoor ja suhkur. Lisa ükshaaval ka munad. (Soovi korral võid täidise saumikseriga ühtlasemaks teha, juhul kui ei armasta teralist kohupiima). Vala täidis põhjale.
Tere Kairi,retseptis on kirjas,et põhja valmistamisel tuleb või segada suhkruga.Millise suhkruga?Koguse olete vist unustanud märkida.
VastaKustutaTänud Sulle Kersti, tõesti on suhkru kogus kiiruga ununenud. Häbi mulle! Aga nüüd on siis see olemas!
VastaKustutaVäga hea kook :P Nii hea lausa, et olen teinud kooki kolm päeva jutti ja igapäev uus plaaditäis :P Külm jäätis ja kuum kook... :P Aitäh väga maitsva ja lihtsa retsepti eest !
VastaKustutaTore, et maitseb! Siis peab Sul küll suur kamp olema kodus kui kolm päeva järjest kook ära süüakse :) Ilusat suve jätku Sulle Mannu!
Kustuta