Kasutasin ahjuplaati mõõtudega : 32 x 35 cm.
Põhi:
300 g margariini
250 g suhkrut
4 muna
6 spl hapukoort
400 g jahu
2 tl küpsetuspulbrit
Peale:
1 kg rabarberit
150 g suhkrut
2 tl kaneeli
Hõõru margariin suhkruga läbi. Lisa ükshaaval munad, seejärel hapukoor ja küpsetuspulbriga segatud jahu. Vala taigen küpsetuspaberiga vooderdatud vormi.
Kata tükeldatud rabarberitega. Sega suhkur ja kaneel nind raputa rabarberitele.
Küpseta ahju keskosas 200 kraadi juures umbes 30 minutit.
Mis mõttes hõõru margariin suhkruga läbi? Et vahustada pole vaja, lihtsalt segan pehme margariini suhkruga?
VastaKustutaOriginaalis on jah kirjas et hõõru, mina esimestel kordadel hõõrusingi puulusikaga segamini aga nüüd olen laisk ja lasen mikseriga kergelt läbi ;)
Kustuta