pühapäev, 4. august 2013

Pulma-aastapäevadeks

35-ndaks pulma-aastapäevaks ehk siis korallpulmaks. See tort läks mu elukaaslase vanematele ja ausalt öeldes oli neil 35. aastapäev eelmisel aastal aga siis ei saanud neile midagi erilist tehtud, sest ei olnud mul väga aega. Häbi öelda eksole! Parandasin sel aastal vea ja püüdsin natukenegi midagi teistmoodi teha. 


Kuna see läks pereringis söömiseks siis tegin sellise paraja, mis korraga ära süüakse. Diameeter 21 cm ja kaalu tuli 1,6 kg. Sisuks kolm kihti biskviiti ja toorjuustu-valge šokolaadikreem maasikatega ja tibakese laimiga. Pael tordi ümber ei ole söödav. Katteks valge suhkrumass. Kaunistusest edasi rääkides siis need meritähed ja karbid on läbinisti söödavad. Püstisemad kõrged "korallid" on siis seest lilletraat ja pealt suhkrumass. Söödavad ei ole ka hõbedased südamed. Mulle päris meeldis lõpptulem.


Nagu kuupäevast tordil järeldada võib, on see tort 3-ndaks pulma-aastapäevaks. Sooviti peale roosasid pojenginuppe ja kuupäeva. Südamed lisasin omavoliliselt :) 
Katteks valge suhkrumass ja sisuks kolm kihti biskviiti ja toorjuustu-valge šokolaadikreem kompotikirssidega. Diameeter 16 cm ja kaal 1,2 g.


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar