teisipäev, 4. aprill 2023

Vanemkondiiter

 ehk sai käidud koolis ja omandatud kondiitri 5. tase. 

Paljud märkasid, et olen üle poole aasta vaikselt pildist kadunud olnud. Seda seetõttu, et olin septembrist veebruarini koolilaps 😆. Lisaks võttis aja mitu nädalat praktikal käimine, et ei jäänud laste, kodu ja kooli kõrvalt muuks küpsetamiseks väga aegagi. Ja see portfoolio, mis võttis ka nädalaid ja öid ja pisaraid - rohkem ma sellest hetkel rääkida ei soovi. Aga nüüd on see hullus tehtud ja edukalt lõpetatud ning võin enda üle vist ka uhke olla. 

Oma kutse sain Tartu Rakenduslikus Kolledžis ehk peene nimega VOCOs. Kursuse jooksul sai läbitud palju uut ja toredat ning samas ka vanu asju meelde tuletatud. Ning oi kui vahva kursus meil oli, kõik tegusad ja ilusad. Tutvusi ilmselt taas juures kogu eluks. Kursuse lõpuks valmis täiesti uus toode - šokolaadi-kama-pohlatort peegelglasuuriga. 

       

Mis me seal siis õppisime? Hmmm..., oli tuima teooriat ja sai istutud  toolis nii pikalt, et tooli maitse tuli suhu ning oli palju praktilist ka, nii et jalad lõid seismisest tuld. Päevad olid päris pikad ja väsitavad. 

Sain esmase kokkupuute 3D želee ja toidufotograafiaga, sai meenutatud kodulehe valmistamise algtõdesid, dessertide kaunistamist ja taldrikule sättimise kunsti. Sinna juurde veel muud igapäevast magusat ja isegi veidi soolast. 

Silmaringi sai laiendatud kohustusliku praktika raames kahes erinevas ettevõttes - veelkord aitähh teile vastu võtmast Oma Pala Pagar ja Cristella VT OÜ. 

Eks vaatab mis tuuled edasi puhuma hakkavad, mõned uuendused ja ideed küpsevad! 

1 kommentaar:

  1. Tere.

    Minuni jõudis teie poolt "valmista ise jõuluküpsised" purk ja sooviks teada, kust on veel võimalik sellist purki soetada❤️

    VastaKustuta