ehk siis toorjuustukook kondenspiimaga.
Retsept pärit ajakirjast Toit & Trend, jaanuar-veebruar 2012.
Mõnusalt kreemjas täidis sulab suus nagu jäätis. Pole üldse magus, just selline hea niisama söömiseks. Kujutan ette, et suvel värskete marjadega kaunistatult on see veel parem.
Põhi:
180 g Digestive küpsiseid
60 g sulavõid
Peenesta küpsised ja sega sulatatud võiga. Suru küpsetuspaberiga vooderdatud (soovi korral võid ka vormi servad paberiga vooderdada) lahtikäiva koogivormi põhja. Aseta külmikusse.
Täidis:
600 g toorjuustu
250 g hapukoort
1 purk (380 g) suhkruga kondenspiima
4 muna
1 spl vanillisuhkrut
Sega toasoe toorjuust ühtlaseks, lisa vanillisuhkur, hapukoor ja kondenspiim. Lõpuks sega massi hulka ühekaupa ka munad. Vala mass küpsisepõhjale.
Kate:
4 - 5 Digestive küpsist
Peenesta küpsised täidisele ja küpseta 160 kraadi juures 1 tund. Lase avatud uksega ahjus jahtuda. Hoia üleöö jahedas ning asu maiustama!
tere! proovisin selle koogi tegemise 2ra! tuli v2lja v2ga h2sti, ainult et panin p6hjaks kuskil 380g kypsiseid ja tuli v2lja kyll.
VastaKustutaait2h postitamast!
Tere-tere!
VastaKustutaKuna mul ei ole siin kirjas, et kui suure vormiga ma selle tegin siis pildilt vaadates tundub, et tegin selle 21 cm läbimõõduga vormis :D Kui suures vormis Sa selle tegid?