kolmapäev, 25. detsember 2013

Lehttaignakeerud pesto ja toorjuustuga

Käes siis see aeg kui lisan esimese mitte magusa tegemise. Usun, et neid tekib siia aegamööda veel.

Ühed lihtsad suupisted lehttaignast, mille idee pärineb ajakirja GoodFood detsembrinumbrist (2013).
Mina kasutasin külmutatud lehttaigent ja kirjeldan tegemist nõnda nagu mina seda tegin.

500 g lehttaigen
40-60 g pesto
100 g toorjuust
1 muna

Raputa tööpinnale veidike jahu, et taigen pinna külge kinni ei kleepuks. Rulli sulanud lehttaigen veidikene õhemaks. Lõika kaheks võrdseks osaks. Sega toorjuust pestoga ja määri ühele osale lehttaignast. Tõsta sellele teine lehttaignatükk. Lõika ca 1 cm laiusteks ribadeks ja nii pikkadeks nagu ise soovid. Võta ribad ühekaupa, keera keerdu ja aseta küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. Määri munaga. Küpseta 200 kraadi juures ca 20 minutit, pealt ilusaks kuldseks.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar