100 g võid
150 g nisujahu
0,25 tl soola
2 spl suhkrut
0,5 tl vanillisuhkrut
1 spl külma vett
Täidis:
360 g kohupiima
100 g hapukoort
3 muna
120 g suhkrut
50 g kookoshelbeid
4 keskmist õuna
Vooderda 24 cm läbimõõduga lahtikäiva koogivormi põhi küpsetuspaberiga.
Näpi või, jahu, suhkur, sool ja vanillisuhkur purutaoliseks massiks. Lisa lõpuks ka vesi ja sega taigen ühtlaseks. Suru taigen vormi põhja ja servadele ning aseta 30 minutiks külmikusse. Kuumuta ahi 200 kraadini. Eelküpseta põhja 10 minutit.
Õunad koori ja viiluta ning lao koogipõhjale. Täidise jaoks sega omavahel kõik komponendid ja vala õuntele. Küpseta umbes 40 minutit, kuni kook on pealt kuldne. Lase jahtuda!
Näpi või, jahu, suhkur, sool ja vanillisuhkur purutaoliseks massiks. Lisa lõpuks ka vesi ja sega taigen ühtlaseks. Suru taigen vormi põhja ja servadele ning aseta 30 minutiks külmikusse. Kuumuta ahi 200 kraadini. Eelküpseta põhja 10 minutit.
Õunad koori ja viiluta ning lao koogipõhjale. Täidise jaoks sega omavahel kõik komponendid ja vala õuntele. Küpseta umbes 40 minutit, kuni kook on pealt kuldne. Lase jahtuda!
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar