laupäev, 26. veebruar 2011

Rosinakringel kakaoglasuuriga

ehk siis Vanaema Ehda peokringel, mis on pärit Toidutarest.
Mina ristisin selle oma peas rosinakringliks kakaoglasuuriga, sest panin selle täidisesse ikka kõvasti rohkem rosinaid kui seda on 3 supilusikatäit nagu algversioonis antud. Kui kringlis on rosinad siis ikka olgu ka rosinad. Täidises kasutasin siis mina :
100 g sulatatud võid,
8 spl pruuni suhkrut (mitte fariinisuhkrut vaid täiesti tavalist pruuni kristallsuhkrut) ja siis
180 g rosinaid.
Glasuuri kohapealt muutsin nii palju, et kasutasin 5 spl piima. See sai vedelam ja ei jäänud paksu glasuurikihti vaid mõnus õhuke, mis ei ole ka nii magus.
Kokkuvõttes võib öelda, et sai marumaitsev kringel - hea pehme ja mitte magus. Mõnus!

2 kommentaari:

  1. Heh, ma ka just tegin sarnast kringlit! Kavatsen ka varsti blogisse üles riputada. Ma ei kahtle üldse, et see maruhea oli :)

    VastaKustuta
  2. Kadri - ega keegi ei keela sul seda ikkagi sinna kribamast ;)
    Ja hea, et sa blogi ikka tagasi said :P

    VastaKustuta