pühapäev, 22. november 2015

Pulmatort nr. 72

Ka selle postituse tegemine seisis fotode taga, sest mul endal on olemas vaid paar klõpsu ja need ka ei ole just kõige parema taustaga. No ei ole sellist aega ega ausalt öeldes ka kohta, kus saaks kauneid fotosid teha. Seepärast ongi tohutu heameel, kui tellijad ise pilte saadavad koos tänusõnadega :)

Foto - Kadri Audova:


Kerli kindel soov olid kuldse servaga suured valged õied ja kuldsete lehtedega oksad. Ausalt öeldes oli tal paigas ka kui mitu õit ja oksa mingil tordil asetsema peab - mõnes mõttes on isegi hea, kui kõik detailid on detailselt paigas ja selle tordi juures see mulle meeldis.
Pruut tõi omalt poolt ka kaks jalaga tordialust, millele asetati peokohas kaks eraldiseisvat torti. Kaunis komplekt sai.

Torti kattis lumivalge suhkrumass. Ja taas valiti ilma proovitorti tellimata tordi sisuks kohupiima-vahukoore-valge šokolaadikreem kama ja pohladega.
Lilled valmistatud lillepastast ja tegemiseks kasutatud lilletraati. Kroonlehtede servad on kõik ükshaaval pintsliga üle käidud. Südamiku toonisin ka kuldse toiduvärviga. Lehed pihustasin üle kuldse spreivärviga, seda läks muidugi kõvasti, sest esimene kiht jäi liiga hele ja siis sai 2 või 3 kihti peale kantud.
Pitsi ja rombimustri-pärlite kooslus oli ka pruudi poolt nõmdamoodi ette nähtud. Pits pidi olema kerge tooniga. Selline mõnus kooslus. Päris mitmed inimesed on mulle öelnud, et see on selline teistmoodi lillede ja välimusega tort ja püüab pilku.

Lisan veel mõningad pildid, mille on teinud Kadri Audova peokohas - Seedri Puhketalus.

 


 
Mõni minu tehud klõps ka siia:
 


 
Ja kogu selle postituse lõppu ka üks seik, mis juhtus tordi serveerimise ajal. Jagamist alustati 3-korruselisest tordist ning kui selle jagamisega oli jõutud kõige alumise korruse juurde siis juhtus see, mis võpataks meie kõigi südameid - tortide all olev laud lagunes laiali. Jah, just see juhtus. Õnneks midagi hullu ei juhtunud. Need kaks eraldi alustel olevat torti suudeti enam-vähem kinni püüda ja kuna korrustordil olid kaks pealmist korrust juba ära jagatud siis seal ka midagi ümber väga enam minna ei saanud. Aga kui ma seda lugu kuulsin siis oli esimene mõte peas, et kas pidu jäi siis tordita, õnneks ei jäänud ja oli niiöelda suhteliselt õnnelik õnnetus. Fotod Kadri Audova:
 

 
Palju armastust teile Kerli ja Raul ning see tordiseik jääb mulle ikka kauaks-kauaks meelde ja ma usun, et teile ka!




Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar