neljapäev, 22. märts 2012

Sefiiritort

Üle pika aja sai taas üks sefiiritort valmistatud. Seekord siis 2 kg ja põhjad on küpsetatud vormiga 27x35 cm ning 4 munaga kumbki põhi.

14 kommentaari:

  1. Tere! Üks asi, millest ma aru ei saa: kuidas jääb sefiir just selline, nagu ta Teie tortide peal on. Minul vajub kõik kuidagi "lonti". Imeilusad teosed on Teil.Ise teen küll ainult omale ja sõpradele,aga nippe käin aegajalt siit "varastamas". Palju jõudu Teile ja ikka uusi ideid ka.
    Tervitades Eva, Hiiumaalt.

    VastaKustuta
  2. Tere Eva!
    Eks sefiiri juures ole oluline siirupi keetmine ja koguste õige vahekord. Muidugi on oluline ka vahustaja, minul tavalise käsimikseriga ei ole õnnestunud korraliku tugeva sefiiri tegemine (eks see oleneb mikseri võimsusest ka). Kokkuvõttes, sefiiri juures on iga asi oluline.
    Loodan, et leiate ka edaspidi siit ideid ja kui on veel küsimusi siis võib need julgelt e-posti saata.
    Kõike kena Hiiumaale!

    VastaKustuta
  3. Tere Kairi! Otsin siin internetis head retsepti sefiiri jaoks ja no sinu tordid on kõiksee kaunimad! Kas oleks võimalik saada retsepti? Ja kuidas teha? Tahaks pojakesele homseks teha sünnipäevatordi :) Võid mulle ka meili kirjutada cornelia.kroon@gmail.com

    VastaKustuta
  4. Mõtlen siis ainult sefiiri...Koogi oskan ikka ise kokku panna :D

    VastaKustuta
  5. Tere!

    Saatsin kirja Sulle ja kui hätta jääd siis küsi julgelt.

    VastaKustuta
  6. Tere!

    Kirjutasin Teile meilile:)

    parimat!
    kadi

    VastaKustuta
  7. tere sooviks teada saada kuidas sefiiri teha.
    merille

    VastaKustuta
  8. Mellu, ole hea ja saada mulle e-kiri ja siis vastan nii nagu oskan ;)

    VastaKustuta
  9. Sooviks teie sefiiri retsepti. . Plaaninks suurt torti kaks alust suure ahjuplaadiga see sygavam . Ja peale tordi vormi suurune . Terma printsessid ja piraadid . Ja sefiiri läheb kolm kogust . Kas sefiir kannatab ka oodata kuna ma pean seda kolm korda tegema . . Minu mail on aune3@hotmail.com

    VastaKustuta
  10. Tere Aune!
    Kahjuks pole minu sefiiri retsept avalikuks jagamiseks. Loodan, et mõistate. Internetis on neid mitmeid liikvel ja loodan, et leiate sealt sobivaima. Päikest ja edu katsetamisel!

    VastaKustuta
  11. Tere Kairi. Suur suur soov oleks nii ilusat sefiiri teha. Kas oleks voimslik saada retsepti ? Koike head soovides! Lepik.kaili@gmail.com

    VastaKustuta
  12. Tervist!kas oleks mulle ka võimalik oma sefiiri saladust jagada.tahaks ka oma lastele sünnipäevaks torti teha.teie sefiir näeb nii nii ilus välja.(triiny1@gmail.com)

    VastaKustuta
  13. Tervist!kas oleks mulle ka võimalik oma sefiiri saladust jagada.tahaks ka oma lastele sünnipäevaks torti teha.teie sefiir näeb nii nii ilus välja.(triiny1@gmail.com)

    VastaKustuta
  14. Ei ole väga mingit saladust - piisavalt keeta siirupit ja munavalget mitte üle vahustada enne siirupi sisse valamist ja seejärel korralikult vahustada. Sefiiri tegemisel on oluline ka korraliku mikseri/vahustaja olemasolu. Tavalise käsimikseriga on päris karm korralikku sefiiri saada, väiksemate kogustega ehk õnnestub!

    VastaKustuta