esmaspäev, 14. jaanuar 2019

Pulmatort nr. 150

Aastal 2018-st sai tõesti tehtud vaid mõned pulmatordid, no rasedana tõesti ei suutnud rohkem :D, ja iga tort oli väga eriline ja omamoodi. Muidu on ikka mingi stiil või värv või kaunistuslahendus, mis domineerima jääb aasta lõpuks. Eks asi oli ilmselt selles, et nõnda vähe neid tegin. Ega nüüd, alanud aastalgi, ei saa kiidelda, et tööd teen. Väga-väga vähe nokitsen oma piiga ja pisi-pisikese rammumehe juurest. Loodame, et aasta 2020-nd on tellimusete täitsmise osas minu poolt heldem, aga ei me iial ette tea!

Ühesõnaga, siin ta on - üks päris lillerohke nokitsemine 2018-nda aasta mai kuust. Rändas see Setomaa turismitallu Annemai ja tema armsama pulmapeole. 



Suhkrumassist katte all on peidus tumeda šokolaadi põhjad ja nende vahel toorjuustu-valge šokolaadi-passionikreem vaarikatega.

Värvilahendus lillakas-kreemikas-valge ja kindlasti ka preeriakelluke. No mis seal ikka, sai üks kiire lilleõppimine läbi tehtud ja olidki preeriakellukesed olemas. Tore kui soovitakse midagi, mis ka mind ennast edasi arendama sunnib. Aitäh!



Foto peokohas - Setomaa turismitalo: Merle Värv



Õnne ja armastust!


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar